Dit ben ik

Een slimme
visionaire oplosser
 

Of het nu het leiden van een afdeling, het bedenken van een aanpak of het vinden van de juiste toon in de communicatie is: ik zet me er met hart en ziel voor in. Denken voor doen; ik ben iemand die ziet wat er beter kan lang voordat anderen dat zien. Daarbij ben ik nieuwsgierig, creatief en enthousiast; ik wil er graag achter komen hoe iets in elkaar zit. Helderheid en slimme oplossingen voor complexe vraagstukken is en het ontwikkelen van nieuwe dingen zit in mijn bloed.

.

Arthur Labree - organisatie ontwikkeling
onderwijs

Nieuwsgierigheid, willen weten hoe het zit, een drive voor ontwikkeling en groepsdynamiek, werken met mensen. Daarbij hoort onder andere klaarheid, eenvoud en evaluatie. Door te werken met wat er is, een heldere visie op wat kan zijn en te doen wat kan breng ik de zaak in ontwikkeling.


organisatie

Iets beter achterlaten, dan je het aantreft, dat is mijn drive. Telkens vraag ik me weer af: Wat is dit? Wat heb ik hier te doen? ‘Hoe pak ik dat aan? Daarbij hoort onder andere betrokken zijn, een scherpe blik en zeggen waar het op staat. Door uit te gaan van de bestaande structuur, vertrouwen en ruimte voor creatieve verandering breng ik de zaak in ontwikkeling.

 

Communicatie

Taal structureert het denken, de cultuur en geeft betekenis aan alles. Waar gaat het om? Hoe breng je dat over? Hoe verruim je de blik? Door te luisteren, de juiste vragen te stellen, te ordenen, herschikken, structureren en herformuleren maak ik krachtige verhalen die mensen aanspreken, inspireren en motiveren.


opdrachtgevers

Arthur Labree is u graag van dienst

Advies nodig?

‘Als ontwerper is Arthur opgeleid om systemen in kaart te brengen en te bedenken hoe processen hierin beter plaats kunnen vinden. Dat doet hij met oog voor de omgeving en met aandacht voor de verschillende kwaliteiten die mensen hebben. Daarmee ontwikkelt Arthur ook beelden en verhalen die laten zien wat mogelijk is. Met enthousiasme en overtuigingskracht neemt hij anderen daarin mee en ontstaan er mooie dingen…

Arthur werkt graag aan beter onderwijs en heeft ervaring als docent, examen- en lesstofontwikkelaar, onderzoeker en teamleider. Het beroepsonderwijs kent Arthur van binnen en van buiten en via projecten en samenwerkingsverbanden met bedrijven, vmbo en hbo geeft Arthur enthousiast een impuls aan nieuwe ontwikkelingen in uw organisatie.


Leuk om eens kennis te maken? Op onze nieuwe plek zijn we ook blij je te zien! 
Ons kantoor bevindt zich in Apeldoorn. Parkeren kan voor de deur.contact

Arthur Labree
Het Rietveld 55 – 1.18 
7321CT Apeldoorn
Apeldoorn 
06 – 1410 84 19
hello@arthurlabree.nl


Arthur Labree CRKBO_DocentKvK 75853221 - BTW nummer.