testimonials

Ik heb Arthur leren kennen als een uiterst prettige leidinggevende. Hij heeft visie, maar staat open voor die van de ander. Hij kan goed luisteren en blijft onder alle omstandigheden even rustig. Daarnaast heeft hij vanuit zijn intelligentie en analytisch vermogen de gave situaties snel en juist te overzien. Een prettig mens waarmee het plezierig samenwerken is en waarmee ik fijn kon sparren.

Bob van der Meer

Voor ons is tekst ter ondersteuning van architectonisch beeldmateriaal van groot belang. Arthur beschrijft onze werken vanuit het oog voor detail. briljant en passend bij onze stijl.

Wim van Hornsveld 

Arthur is een intelligente en authentieke persoon, met een groot hart voor onderwijs. Zijn brede interesse en creatieve denkwijze maken dat samenwerken met Arthur veel meer is dan enkel zijn expertise benutten. Ik heb ervan genoten!

Brenda Zandsteeg

Vanuit het idee dat je als architect niet alles zelf moet doen, hebben wij Arthur gevraagd de tekst voor onze nieuwe website te schrijven, inclusief het persbericht. Vanuit zijn achtergrond heeft hij de juiste, en voor ons verrassende toon gevonden voor de tekst waar wij heel blij mee zijn. Dit alles heeft hij op een snelle en accurate manier geregeld.

Rene Onsia

A true artist with a remarkle gift to choose the words which give power and depth to texts. Arthur rewrote our vision and mission in an way it will really affect our people. Fan-tastic!

Patricia Devlaeminck

Arthur masters the art of persuasive writing. I will hire him again.

Patrick Veenhof

Arthur is een zeer prettig persoon om mee te werken. Sterk in analyses en een expert op het gebied van onderwijs waar het gaat over het organiseren en begeleiden van de verschillende onderwijsprocessen in een organisatie. Hij is een leider met zeer goede mensenkennis. Deze kennis gebruikt hij om je op de juiste manier daar te brengen waar je wilt komen. Daarnaast combineert Arthur zijn expertise met een vriendelijke, persoonlijke en motiverende stijl van leiding geven. Hij is een integere, pragmatische vakman, en haalt het beste naar boven in mensen en uit groepen. Ook mij heeft hij in beweging gekregen om nieuwe dingen te gaan doen, en anders aan te pakken. Ik ervaar hem als een zeer aangenaam, betrokken en betrouwbaar persoon.

Harrie Buitenhuis

Arthur heeft op mij indruk gemaakt met zijn plannen voor vernieuwing binnen de opleidingen techniek. Zijn visie en enthousiasme om het daadwerkelijk gestalte te geven vond ik aanstekelijk. Het was prettig om met Arthur samen te werken. Een kritische gesprekspartner maar dat heeft voordelen om gedachten te vormen en aan te scherpen.

Corrie Buitendijk


ADvies 
Nodig?

 Vragen?
Binnen 24 uur neem ik contact op!

Leuk om eens kennis te maken?
Op onze nieuwe plek zijn we ook blij je te zien! 
Ons kantoor bevindt zich in Apeldoorn, op een steenworp afstand van het station. Er is een parkeergarage aanwezig.contact

Arthur Labree
Markplein 50 7311 LR 
Apeldoorn 4de verdieping
06 – 1410 84 19
hello@arthurlabree.nl


Arthur Labree CRKBO_DocentKvK 75853221 - BTW nummer.